Om

FORSIDE. > OM

HVEM ER BG ALARM?

 

BG Alarm ejes af Brian Gustavsen, som har mere end 20 års erfaring i sikringsbranchen og et stort lokalt kendskab.

 

BG Alarm leverer el-tekniske installationer inden for alarmsystemer, videoovervågning og adgangskontrol til både private og erhvervskunder. Vi er specialiseret i den nyeste teknologi indenfor sikringsbranchen, og vi foretager sikkerhedsvurderinger af private boliger og erhvervslokaliteter.

Certificering

 

BG Alarm er officielt certificeret efter ISO 9001:2015 standarden til at sælge, projektere, installere, servicere og vedligeholde alarmanlæg. 

ISO 9001:2015 certificeringen er baseret på en international standard. Standarden forholder sig til BG Alarms evne til at opfylde krav fra bl.a. kunder og myndigheder.

 

Branchens kravsspecifikationer er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen, Sikkerhedsbranchen og Tekniq.

 

ISO certificeringen garanterer vores kunder, at vi lever op til netop disse krav, og at BG Alarm konstant er opdateret i forhold til markedets målsætninger.

 

 

 

Læs mere om F&PS kravsspecifikationer her

 

 

BG Alarm leverer løsninger til de fleste brancher og virksomhedsstørrelser - fra den lille alarmpakke til de komplette sikkerhedssystemer, der er sammensat af flere forskellige alarmløsninger.

 

BG Alarm sørger for, at kunderne er i trygge hænder gennem hele forløbet - fra vurdering af behov, forslag til løsninger, projektering, tilbudsgivning og installationer til brugervejledning, service og vedligeholdelse.

 

BG Alarm samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral.

 

Læs mere om Den Jyske Kontrolcentral A/S her

FIND OS

BG Alarm

Julagervænget 63

5260 Odense S

TELEFON: +45 6611 8080

Copyright © 2017 . All Rights Reserved