Adgangskontrol

FORSIDE. >  ADGANGSKONTROL

ADGANGSKONTROL


Adgangskontrol kan være alt fra en enkelt dørtelefon til avancerede systemer, der er integreret med videoovervågning og kortlæsere, BG Alarm tilbyder løsninger til det hele.


Adgangskontrol, gør det let og enkelt at administrere hvem der må have adgang og hvornår de må have adgang til bygningen, ligeledes gør adgangskontrol det også let at administrere hvilken områder af bygningen den enkle person må have adgang til, i forhold til traditionelle nøglesystemer.


Med adgangskontrol kan man også have forskellige sikkerheds niveauer, eks. kun kort eller kort og kode, på forskellige døre og tidspunkter af dagen.


Vi har mange års erfaring inden for adgangskontrol og sørger altid for at kunne præsentere den nyeste teknologi på området. Vi tilbyder en grundig rådgivning om de forskellige adgangskontrolsystemer og sikringsniveauer, så I træffer det rigtige valg.


Adgangskontrol giver virksomheden et smart værktøj, uden dyre nøglesystemer, der skal skiftes ved bortkomne nøgler. Det er blot at slette et ID-kort i systemet og herefter oprette et nyt.


Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed og fortæller om de mange muligheder, der findes indenfor adgangskontrol.