Om

FORSIDE. >  OM

HVEM ER BG ALARM?


BG Alarm ejes af Brian Gustavsen, som har mere end 30 års erfaring i sikringsbranchen og et stort lokalt kendskab.


BG Alarm leverer el-tekniske installationer inden for alarmsystemer, videoovervågning og adgangskontrol til både private og erhvervskunder. Vi er specialiseret i den nyeste teknologi indenfor sikringsbranchen, og vi foretager sikkerhedsvurderinger af private boliger og erhvervslokaliteter.

Certificering


BG Alarm er officielt certificeret efter ISO 9001:2015 standarden til at sælge, projektere, installere, servicere og vedligeholde alarmanlæg. ISO 9001:2015 certificeringen er baseret på en international standard. Standarden forholder sig til BG Alarms evne til at opfylde krav fra bl.a. kunder og myndigheder.


Branchens kravsspecifikationer er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen, Sikkerhedsbranchen og Tekniq.


ISO certificeringen garanterer vores kunder, at vi lever op til netop disse krav, og at BG Alarm konstant er opdateret i forhold til markedets målsætninger.
Læs mere om F&PS kravsspecifikationer herBG Alarm leverer løsninger til de fleste brancher og virksomhedsstørrelser - fra den lille alarmpakke til de komplette sikkerhedssystemer, der er sammensat af flere forskellige alarmløsninger.


BG Alarm sørger for, at kunderne er i trygge hænder gennem hele forløbet - fra vurdering af behov, forslag til løsninger, projektering, tilbudsgivning og installationer til brugervejledning, service og vedligeholdelse.


BG Alarm samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral.


Læs mere om Den Jyske Kontrolcentral A/S her