Videoovervågning

FORSIDE. >  VIDEOOVERVÅGNING

VIDEO


Et skridt til at give mere sikkerhed i og omkring din virksomhed er, at tilføje et komplet videoovervågningssystem. Videoovervågning har hjulpet mange, som har været plaget af hærværk og indbrud, ved at have en præventiv effekt, da videoovervågning er med til at identificere en eventuel tyv, på gerningsstedet, og hjælpe politiet i opklaringsfasen.


Videoovervågning kan også anvendes i andre sammenhænge end indbrud og tyverier, det er også med til at sikre dine medarbejder trykhed, kunne dokumentere fejlleverancer og beskadigelser af din ejendom.

Videoovervågningssystemer udvikler sig i eksplosiv fart, og hos BG-Alarm anvender vi altid de seneste teknologier.


Et videoovervågningssystem dimensioneres typisk til at have op til 30 dages optagelser gemt på interne harddiske.


Videooptageren har mulighed for at tilsluttes netværksforbindelse, der giver mulighed for at få adgang til optagelserne og live billeder overalt via internettet.


En stor fordel ved videoovervågning er muligheden for at vurdere optagelserne. Derved kan man identificere eventuelle risici, problemområder, minimere tab af varebeholdninger, sikre mod hærværk og beskytte medarbejdere og kunder mod vold. 


Videoovervågning giver dig også mulighed for effektivt at styre din virksomhed. Du kan observere alle vaner, medarbejdere og kunder for at maksimere produktiviteten og forbedre forbrugernes oplevelse.